Wie ben ik

Ik ben Rob Scheele, en ik werk als Managementconsultant, Adviseur en Coach/Therapeut. Ooit afgestudeerd als Bedrijfskundige, vervolgde ik mijn opleiding op het gebied van psychologie en persoonlijke ontwikkeling om zo met meer vrijheid en voldoening door het leven te gaan.

 

Gefascineerd door de verschillen tussen de manier waarop mensen in het leven staan, merkte ik dat coaches en therapeuten wel vaak tot inzicht en beter begrip kunnen komen maar desondanks niet in staat zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Cliënten konden best onder woorden brengen wat ze graag willen en beredeneren hoe ze zouden willen veranderen, maar het lukte vaak niet om dat in de praktijk te brengen en hun gedragsverandering in stand te houden of gevoel te veranderen.

 

Dat lukte mijzelf wél nadat ik Emotieve Therapie had ondergaan. Vanuit mijn enthousiasme over de resultaten, die tot op de dag van vandaag blijvend en zonder enige moeite aanhouden, en een nieuwsgierige geest volg ik gedurende twee jaar de opleiding tot Emotief Therapeut. Daar waar coaching en inzichten stoppen, lost Emotieve Therapie ontwikkelblokkades in het moment op. Het wordt ook wel de 'nieuwe psychologie' genoemd.

Het gevoel van keuzevrijheid en de ontwikkeling die ik hieraan heb overgehouden gun ik iedereen en deel ik dan ook graag. Mijn enthousiasme komt voort uit wat het mijzelf gebracht heeft en het geeft me veel voldoening om dit nu ook bij mijn cliënten te zien gebeuren. Ik zet deze methode graag in en ik ben telkens nog verrast over de positieve resultaten die het teweeg brengt.

Met LEEF bied ik een middenweg tussen coaching en therapie. Mijn missie is om veranderen leuk en eenvoudig te maken, zodat je snel weer met keuzevrijheid en voldoening door het leven kan gaan. Door vanuit een andere blik om je heen te kijken, kun je nieuwe mogelijkheden zien en daardoor blijf je jezelf ontwikkelen.

"Ik heb LEEF opgericht vanuit mijn passie voor alles wat vrijheid geeft in het leven"
 
Opleiding
 • PSYCH-K Basis

 • PSYCH-K Advanced

 • PSYCH-K Master Facilitation

 • PSYCH-K Gezondheid en Welzijn (Health and Wellbeing)

 • Emotieve Therapie (i.o.)

 • Achtergrond in Bedrijfseconomie en Verandermanagement

Je bent van harte welkom

Als gecertificeerd PSYCH-K Facilitator en Emotief Therapeut (i.o.) help ik mensen steviger, stabieler en met minder stress en meer voldoening en keuzevrijheid in het leven te staan. Ik merk dat door gebruik van deze effectieve aanpak problemen van cliënten verdwijnen en nieuwe mogelijkheden ontstaan, ook daar waar dat voorheen als onmogelijk werd gezien. Ik kan me voorstellen dat je de volgende vragen hebt:

 • Begrijp je mij en mijn vraag?

 • Voel ik me op mijn gemak bij jou?

 • Ben je professioneel en betrouwbaar?

 • Kun je mij helpen met mijn specifieke hulpvraag?​​

Laat mij weten met welke vraag je zit. Je kunt het echt oplossen! Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen. Je kunt mij ook altijd bellen, een WhatsApp of een e-mail sturen. Samen stemmen we af wat voor jou de beste route is en gaan we van start. Na een intake gaan we meteen op resultaat af! 

 
Praktijk LEEF
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

©2020 LEEF coaching en therapie

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Blijf op de hoogte